Løfter fram tradisjonsmat fra regionen

«Tradisjonsmat fra Nord-Troms» er en nyutgivelse av heftet «Mat og Tradisjoner i Nord-Troms», som opprinnelig ble gitt ut av Hermod Larssen i 1997.

Nyutgivelsen er utarbeidet sammen med Larsen, inntil han brått døde i mai 2017. Deretter ble det fullført av de øvrige samarbeidsbedriftene: Kirstis hjemmelagde, Reisa – Det lille Bærkokeriet på 69º Nord, ihana! AS, Johs. H. Giæver AS, Bios AS, Reisa Skinnprodukter – Håndverk innen skinn, pels, klede og smykker, og Henriksen Gjestestue AS. Foto, tekstbearbeiding og trykk er gjort av Jan R Olsen Foto.

Lanseringen skjer i Nordreisa under Paaskiviikko 2018, nærmere bestemt lørdag 16. juni i tilknytning til Åpen dag på Halti, som pågår fra kl. 11:00-14:00.

Boken kan forhåndsbestilles fra Tradisjonsmat fra Nord-Troms sin facebookside med gratis frakt!

 


Paaskiviikko 2018 er støttet av: